Vedenpuhdistusjärjestelmät Satakunnassa

Miten valita sopiva järjestelmä?

Meri- ja Järvivedestä saadaan käyttövesi sekä juomavesi helposti erilaisin menetelmin.

Käänteisosmoosi poistaa vedestä kaikki epäpuhtaudet mm. suolan, kloridin, fluoridin, jopa bakteerit ja virukset. Vedestä tulee aivan kirkasta ja juomakelpoista.
Luonnonveden puhdistamiseen käyttövedeksi sopivat myös linjasuodattimet, jotka poistavat vedestä sedimentit, humusta, orgaaniset yhdisteet, raskasmetallit ja kemikaalit, sekä mahdolliset hajut ja maut.

Tuotteistamme löytyy myös laaja valikoima kaivoveden sekä kunnallisveden puhdistukseen sekä suodatukseen.

Sopiva puhdistusjärjestelmä määräytyy sen mukaan, mitä puhdistettava vesi sisältää.

Vesianalyysi

Vesianalyysilla saa tiedon käyttö- ja juomaveden mikrobiologisista ja kemiallisfysikaalisista ominaisuuksista, sekä turvallisuudesta ja terveellisyydestä.

Vesianalyysin avulla voimme varmistua, mikä suodatusjärjestelmä on kohteeseen soveltuvin.

Kaivovesi olisi hyvä tarkistuttaa 3 vuoden välein. Kirkkaaltakin näyttävä vesi saattaa sisältää terveydelle haitallisia aineita.

Vesianalyysipaketti sisältää näytteenottopullot ja esimaksetun palautuspaketin, jonka voit jättää mihin tahansa tavalliseen postilaatikkoon ilman erillistä paketointia tai tarvetta viedä postitoimistoon.

Teemme yhteistyötä AQVA Finland Oy:n kanssa.

AQVAn vesilaboratorio analysoi kaupunki-, kaivo-, järvi-, luonnon- ja meriveden laadun ja puhtauden. Käytössä ovat uusimmat hyväksytyt menetelmät ja laitteistot.

Soveltuuko tämä minun tarpeisiini?

Kauttamme saat järjestelmät suuriin vedentarpeisiin sekä pieniin mökkikohteisiin.

Toteutamme järjestelmät haluttaessa avaimet käteen toimituksena.

Voit olla yhteydessä suoraan meihin kaikissa vedenpuhdistukseen liittyvissä asioissa. Autamme mielellämme sopivan puhdistustavan sekä tuotteen valinnassa.